Det är varmt att pressa! Har just tillbringat en välförtjänt stund i solen, men var tvungen att gå in en stund för att svalka av mig och dricka lite kallt vatten – jag vill ju inte att Hin skall få solsting därinne i magen (och inte jag heller för den delen…). Jag läste i en Pampers-broschyr att ljusskillnaden inne i magen kan jämföras med om man blundar och lägger handen för ögonen på sig själv och sedan tar bort handen. Från kolsvart till orange – tänk vilken skillnad det måste vara därinne!?

Jag är i alla fall nöjd med mitt dagsverke, dvs gräsklippningen. Det gör verkligen synbar skillnad, och sådant gillar jag – utdelning direkt! Borde ta mig samman och tömma diskmaskinen och hängs tvätten i maskinen också så det är gjort. Kanske städa av lite i köket och vardagsrummet också… Känns hur som helst rätt skönt att jag fortfarande i vecka 30 kan och orkar klippa gräs, städa etc, etc! Tänk vad tråkigt att bara kunna/orka sitta och titta på när andra gör allting åt en…

Sol