Ja, vad tar man sig för en ledig lördag i juli månad? Jo alldeles strax skall jag och Hin gå ut och klippa gräs (ja, Hin skall väl kanske inte klippa så värst mycket, men får åtminstone följa med som sällskap…) för att sedan passa på att lägga oss en stund i solen som faktiskt skiner från klar himmel som omväxling! Kanske kan man hoppas på en liiiiten förbättring av solbrännan jag lyckades få på Kreta, men som pga av den svenska sk sommaren nu har bleknat oroväckande mycket.

Lunch skall väl intagas under dagen och följas av allmänt slappande och sedan avrundar vi kvällen med lite grillning när Magnus kommer hem från jobbet. Vi skall nu börja köra GI, så det blir grillat kött av något slag med quinoasallad, grillade grönsaker samt tzatziki. Mmmmmm!

Nej, nu åker bikinin på och gräsklipparen fram!